Ravioli cu carne si sos

de ana in Paste, 21 Ian 2010 | 11298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi
  • 2 oua
  • faina 
  • Pentru umpulutura
  • 400 gr carne de porc
  • usturoi
  • sos soia
  • 50 ml vin
  • rozmarin,piper,salvie,cimbru
  • sare 
  • sos
  • 400 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de sos iute 
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru ,salvie,busuioc,rozmarin
  • ulei
  • 100 gr unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu carne si sos:

Se framanta aluatul cu cele 2 oua si faina cat cuprinde si se da la frigider pentru 1 ora.


Intre timp marinam carnea taiata cubulete cu sos de soia, vin ,usturoi si condimente , o tinem la rece cam 1 ora.


Scoatem carnea si o pregatim intr-o tigaie teflonata pana se patrunde bine ,o gatim in zeama in care a stat la marinat.


Din aluat intindem o foaie subtire ca de taitei si taiem fasii cam de 3 cm latime depinde de cata rabdare aveti sa-i migaliti.eu i-am facut mai mari .


Cu o pensula imbibata in apa ungem o fasie ,apoi formam gramajoare de carne ,iar cu o alta fasie acoperim.Presam in jurul fiecarei gramajoare si taiem ,pentru aspect e fain cu o rotita zimtata (eu nu am avut)


Sosul:punem putin ulei in care calim intai condimentele pentru un gust mai intens (in afara de piper si sare) apoi ceapa tocata ,sucul de rosii , clocotim 3-5 minute, saram si piperam.


Inainte de servire tragem ravioli prin unt incins .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne si sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Oana 1

21.01.2010, 19:38

Mmmm, super bune trebuie sa fie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Budinca de taitei cu branza sarata