Ravioli cu carne si sos

de ana in Paste, 21 Ian 2010 | 10339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi
  • 2 oua
  • faina 
  • Pentru umpulutura
  • 400 gr carne de porc
  • usturoi
  • sos soia
  • 50 ml vin
  • rozmarin,piper,salvie,cimbru
  • sare 
  • sos
  • 400 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de sos iute 
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru ,salvie,busuioc,rozmarin
  • ulei
  • 100 gr unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu carne si sos:

Se framanta aluatul cu cele 2 oua si faina cat cuprinde si se da la frigider pentru 1 ora.


Intre timp marinam carnea taiata cubulete cu sos de soia, vin ,usturoi si condimente , o tinem la rece cam 1 ora.


Scoatem carnea si o pregatim intr-o tigaie teflonata pana se patrunde bine ,o gatim in zeama in care a stat la marinat.


Din aluat intindem o foaie subtire ca de taitei si taiem fasii cam de 3 cm latime depinde de cata rabdare aveti sa-i migaliti.eu i-am facut mai mari .


Cu o pensula imbibata in apa ungem o fasie ,apoi formam gramajoare de carne ,iar cu o alta fasie acoperim.Presam in jurul fiecarei gramajoare si taiem ,pentru aspect e fain cu o rotita zimtata (eu nu am avut)


Sosul:punem putin ulei in care calim intai condimentele pentru un gust mai intens (in afara de piper si sare) apoi ceapa tocata ,sucul de rosii , clocotim 3-5 minute, saram si piperam.


Inainte de servire tragem ravioli prin unt incins .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne si sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Oana 1

21.01.2010, 19:38

Mmmm, super bune trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara