Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere

de Bucataras in Paste, 19 Feb 2021 | 264 vizualizari

 

Pranzul zilei: ravioli umpluti cu ciuperci porcini, pui, capere si sos de rosii.
Imi place sa arunc din cand in cand un ochi in zona de paste proaspete a magazinelor alimentare si sa testez diverse produse. De data aceasta am ales ravioli umpluti cu ciuperci porcini si m-am gandit la o combinatie de paste cu pui, capere si sos de rosii, care sa echilibreze gustul puternic al ciupercilor. Delicioasa si reusita combinatia, sa stiti.

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli ai funghi porcini
  • 300 g piept de pui
  • o ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • Sare, piper, cimbrisor, oregano, busuioc
  • 4-5 rosii cherry
  • Suc de rosii cherry
  • 2 linguri de capere
  • 50 g unt
  • Pentru décor:
  • Parmesan ras
  • Frunze de busuioc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere:

Pune intai pastele la fiert in apa clocotita.


Intre timp curata ceapa, usturoiul si toaca-le marunt.


Taie pieptul de pui in cubulete.


Topeste untul intr-o tigaie, adauga ceapa si usturoiul tocate, amesteca cat sa isi lase aroma, apoi pune cuburile de pui peste.


Condimenteaza cu sare, piper, cimbrisor, oregano, busuioc sau cu alte plante aromatice, in functie de ce preferi si lasa puiul pana se gateste pe toate partile. Fiind taiata in bucati mici, carnea nu are nevoie de un timp de gatire prea mare.


Pune pastele ravioli umplute cu ciuperci porcini in tigaie peste pui, adauga rosiile cherry taiate in jumatate, caperele, adauga si sos de rosii si putin din zeama in care au fiert pastele.


Lasa sa se intrepatrunda toate aromele, sosul sa devina usor consistent si opreste focul.


Presara parmesan ras peste ravioli cu pui si capere, cateva frunzuite de busuioc si pofteste la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

20.02.2021, 11:02

Gustoase!

oanapl 1

22.02.2021, 19:56

Fix pe gstul meu!

Rocsi 1

23.02.2021, 19:56

Tare bine mai arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coliva

de Rocsi 9

ieri la 19:11

Cotlete de porc la tava,reteta romaneasca veche

de Ksenya 5

ieri la 11:55

Tarta cu trei ardei tricolori si branzeturi

de RODIMUR 7

pe 01.03 la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere