Ravioli din dovlecei umpluti cu branza feta si spanac

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 1 Noi 2016 | 592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei de marime medie
  • 100 grame spanac congelat
  • o ceapa mica, galbena, tocata
  • 200 grame branza Feta
  • 400 ml passata
  • 2 catei de usturoi
  • 200 grame mozzarella
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli din dovlecei umpluti cu branza feta si spanac:

Se caleste ceapa in putin ulei de masline, pana devine translucida. Se adauga apoi spanacul, se acopera cu un capac si se lasa 5-8 minute, pana se decongeleaza si mare parte din apa s-a evaporat.


Se indeparteaza de pe foc, se adauga sare si piper, se lasa la racit cateva minute, apoi se amesteca cu branza Feta.


Se caleste usturoiul taiat felii in putin ulei de masline, apoi se adauga passata. Se aduce la punctul de fierbere, se lasa 3 minute, apoi se transfera intr-un vas pentru cuptor.


Intre timp, se feliaza dovleceii cu ajutorul unui peeler, in panglici. Se suprapun partial cate 3 fasii de dovlecel transversal (in cruce) cu alte 3 fasii de dovlecel suprapuse partial.


In centru, unde toate fasiile de dovlecel se suprapun, se adauga o lingurita din compozitia obtinuta anterior. Se aduc spre centru, mai intai marginea inferioara, apoi cea din partea stanga, cea superioara si la final cea din partea dreapta.


Se aseaza in tava cu sos, unul langa altul. Se aseaza fasii de mozzarella deasupra si se gateste in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli din dovlecei umpluti cu branza feta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

Satisfyyourcravings 1

01.11.2016, 21:47

Camelya 1

01.11.2016, 21:58

Xandrinne 1

06.11.2016, 08:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Risotto