Rechin la cuptor

de Bunica in Peste, 30 Ian 2010 | 10643 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

30.01.2010, 16:40

ah, Bunico,ce meniu interesant ne-ai ptregatit astazi!daca nu as citi titlul, as crede ca ,in farfurie sunt niste nuferi(poza mica);nu am mancat niciodata ,asa ca in loc de portie ,sa ''iau o piatra in gura'';

Oana 1

30.01.2010, 16:57

Exac, Teo, nici eu nu am mancat Mai, dar arata suuuper!

Bunica 1

30.01.2010, 17:36

E foarte bun ! Nu are gust de peste, ci mai degraba a piept de pui, dar nu asa fad.

rivka 1

30.01.2010, 18:17

nici eu nu am mai mancat niciodata rechin...

Adinuta 1

30.01.2010, 19:06

wow! nici eu n-am mai mancat! Bunica, arata foarte bine

Brindusa 1

30.01.2010, 20:37

nici eu n-am mancat, dar in ultima vreme toata lumea face rechin! Trebuie sa intru si eu in "trend" Bunica, am citit ca pielea e cam tare si ar fi bine sa fie scoasa inainte de preparare. Ce parere ai?

mihaelar63 1

30.01.2010, 21:52

mai trebuie schimat cate ceva nu vesnic aceleasi sortimente . eu am preparat rechin si nu am sesisizat ca pielea sa fie extraordinar de tare , poate e si in functie de marimea ,,animalului ''

ramo_cata 1

31.01.2010, 17:28

am mancat ciorba/supa de rechin mai acu'3 ani cand am fost in vacanta la barcelona,intr-un restaurant chinezesc..dar nu m-a incantat..nu stiu ce gust are la cuptor ..in poza arata f binebuni

Bunica 1

01.02.2010, 22:06

Pielea se indeparteaza la mancat. Ce mananci pielea la pui, peste.....? Nu. La orice peste pielea o inlatur dupa ce il prepar.Se vede in fotografie cat de groasa e.

ala_oancea 1

01.02.2010, 23:45

Foarte bun rechinul ! Si eu dau pielea jos cand e deja in farfurie

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:05

O bunatate.Imi place rechinul ca nu miroase asa tare a peste.

cccris 1

18.02.2010, 23:02

e bestial! am facut si eu .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur