Red Velvet Cake

de laylalala in Torturi, 15 Iul 2010 | 5591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 350 gr faina
  • 10 gr cacao pudra
  • ½ lingurita bicarbonat
  • 2 lingurite praf de copt
  • 300 gr zahar
  • 200 gr unt
  • 100 ml lapte
  • 100 ml lichior de ciocolata
  • 100 ml lichior de capsuni
  • 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma
  • 2 oua
  • cateva picaturi de colorant alimentar rosu
  • Pentru crema
  • 250 gr branza de vaci
  • 250 gr crema de branza
  • 300 gr zahar pudra
  • coaja arasa si zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingurita esenta de vanilie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red Velvet Cake:

Incalzeste cuptorul la 180°

Pentru blat, amesteca intr-un vas faina cu pudra de cacao, bicarbonatul si praful de copt.Intr-un alt vas bate zaharul cu untul.Adauga laptele,cele doua lichioruri, 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma, ouale si colorantul si amesteca bine.Incorporeaza apoi ingredientele uscate si toarna compozitia obtinuta in forma pregatita.Da blatul la copt 35-45 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.Lasa blatul sa se raceasca apoi taie-l pe orizontala in 1-2 parti.

Pentru crema amesteca toate ingredientele pana la omogenizare.

Pentru asamblare, aseaza un blat pe farfurtie unge cu crema si acopera cu un alt blat.Decoreaza dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Red Velvet Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

lia maria 1

16.07.2010, 10:07

ce frumos

Rocsi 1

16.07.2010, 11:31

foarte frumos..tu faci dulciuri pentru o cofetarie ceva sau pentru cei care iti cer asta?ca arata specaculos deserurile tale

laylalala 1

16.07.2010, 21:56

Nu fac pentru cofetarii.Mai fac din cand in cand daca imi cere un apropiat, dar in rest fac pentru acasa.De exemplu acest tort l-am facut de ziua mamei mele (15 iulie), cei trei oameni din varful tortului sunt eu, fratele meu si tatal

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si fructe de padure