Red velvet cupcakes

de Criss in Prajituri, 19 Dec 2013 | 8260 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru briose:

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 g unt moale
  • 60 ml lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingura colorant lichid +o jumatate lingurita colorant gel (rosu, evident) pentru frosting
  • 300 g branza de vaca cremoasa
  • 5 linguri zahar pudra
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red velvet cupcakes:

Punem intr-un bol toate ingredientele , le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa.
In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din aceasta compozitie si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.
Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca apoi se taie capacele de pe una-doua cupcakes si le faramitam pentru a le folosi la ornat.

Pentru crema, se bate branza cu zaharul pana devine cremoasa, apoi se amesteca cu frisca batuta. Se pune crema intr-un posh si se spriteaza prajiturelele. Deasupra se presara firimituri din cupcakes.

Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chocolate Muffins