Red velvet cupcakes

de Criss in Prajituri, 19 Dec 2013 | 3887 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru briose:

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 g unt moale
  • 60 ml lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingura colorant lichid +o jumatate lingurita colorant gel (rosu, evident) pentru frosting
  • 300 g branza de vaca cremoasa
  • 5 linguri zahar pudra
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red velvet cupcakes:

Punem intr-un bol toate ingredientele , le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa.

In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din aceasta compozitie si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca apoi se taie capacele de pe una-doua cupcakes si le faramitam pentru a le folosi la ornat.


Pentru crema, se bate branza cu zaharul pana devine cremoasa, apoi se amesteca cu frisca batuta. Se pune crema intr-un posh si se spriteaza prajiturelele. Deasupra se presara firimituri din cupcakes.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

20.12.2013, 21:32

Wow! Fantastice!

xana 1

20.12.2013, 22:07

Criss 1

21.12.2013, 15:28

Multumesc mult dragelor.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!