Red velvet cupcakes

de Criss in Prajituri, 19 Dec 2013 | 4345 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru briose:

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 g unt moale
  • 60 ml lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingura colorant lichid +o jumatate lingurita colorant gel (rosu, evident) pentru frosting
  • 300 g branza de vaca cremoasa
  • 5 linguri zahar pudra
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red velvet cupcakes:

Punem intr-un bol toate ingredientele , le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa.

In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din aceasta compozitie si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca apoi se taie capacele de pe una-doua cupcakes si le faramitam pentru a le folosi la ornat.


Pentru crema, se bate branza cu zaharul pana devine cremoasa, apoi se amesteca cu frisca batuta. Se pune crema intr-un posh si se spriteaza prajiturelele. Deasupra se presara firimituri din cupcakes.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

20.12.2013, 21:32

Wow! Fantastice!

xana 1

20.12.2013, 22:07

Criss 1

21.12.2013, 15:28

Multumesc mult dragelor.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de ciocolata