Red velvet cupcakes

de Criss in Prajituri, 19 Dec 2013 | 3701 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru briose:

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 g unt moale
  • 60 ml lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingura colorant lichid +o jumatate lingurita colorant gel (rosu, evident) pentru frosting
  • 300 g branza de vaca cremoasa
  • 5 linguri zahar pudra
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red velvet cupcakes:

Punem intr-un bol toate ingredientele , le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa.
In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din aceasta compozitie si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.
Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca apoi se taie capacele de pe una-doua cupcakes si le faramitam pentru a le folosi la ornat.

Pentru crema, se bate branza cu zaharul pana devine cremoasa, apoi se amesteca cu frisca batuta. Se pune crema intr-un posh si se spriteaza prajiturelele. Deasupra se presara firimituri din cupcakes.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Red velvet cupcakes-0
Red velvet cupcakes-1
Red velvet cupcakes-2
Red velvet cupcakes-3
Red velvet cupcakes-4

COMENTARII (36)

Rux

Rux 1

20.12.2013, 21:32

Wow! Fantastice!

xana

xana 1

20.12.2013, 22:07

Criss

Criss 1

21.12.2013, 15:28

Multumesc mult dragelor.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03