Briose vesele de la Dr. Oetker

de Oana in Prajituri, 11 Apr 2012 | 2623 vizualizari

 

"Bucatarasul" s-a inscris intr-o campanie promotionala Dr. Oetker, "Primavara cu gust de sarbatoare" http://www.promotii-oetker.ro/paste2012/#concurs si am ales o reteta Dr. Oetker, am primit un pachet cu bunatati si cu ingredientele necesare si iata ce a iesit:

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Muffins Dr. Oetker,
  • 125ml ulei
  • 75ml lapte
  • 2 oua
  • 1 cutie Margarete Dr. Oetker.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose vesele de la Dr. Oetker:

Cutia de muffins include si hartiutele pentru briose, un pachet cu praf pentru briose si un pachet cu fulgi de ciocolata. mixul de briose se amesteca cu laptele, uleiul si ouale, se mixeaza la viteza mare 2-3 minute. Se amesteca fulgii de ciocolata, oprind 2 linguri pentru decor. In maxim 10 minute compozitia e gata!


Se incalzeste cuptorul la foc mediu, se aseaza hartiutele de briose in tava (se poate folosi si o tava normala, daca nu aveti speciala de briose- hartiutele sunt putin cartonate). Se imparte compozitia de briose in forme si se presara deasupra fulgii de ciocolata. Se coc briosele 20 de minute, se face testul cu scobitoarea. Se scot din cuptor, se lasa la racit si se decoreaza cu margarete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose vesele de la Dr. Oetker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Oana 1

12.04.2012, 17:19

Ma bucur ca va plac!

Cris2711 1

12.04.2012, 18:08

iri_iri 1

12.04.2012, 20:55

daca sunt de la dr.oetker,sigur sunt ffff bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cuburi cu nuci si ciocolata