Red Velvet Cupcakes (cu suc de sfecla rosie)

de Nu e moft in Prajituri, 15 Apr 2014 | 1945 vizualizari

 

Reţeta conţine colorant roşu, lichid. Eu am folosit suc de sfeclă roşie şi nu mi s-a parut că afecteză gustul prajiturii, dimpotrivă, a potenţat şi mai mult cacaua, dându-i un gust puternic, de ciocolată.
Culoarea nu a ieşit de un roşu intens, ca în fotografiile de pe internet…
Cu toate astea, mi-a plăcut contrastul dintre blat şi crema de brânză, cu aromă de apa de trandafiri, chiar foarte mult, şi cred că ar fi mers si nişte zmeură.

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 140 g făină
  • 3 g bicarbonat
  • 25 g cacao
  • 115 g unt nesărat, la temperatura camerei
  • 125 ml lapte bătut
  • extract vanilie
  • 140 g zahăr pudră
  • 25-30 ml suc de sfeclă roşie
  • 1 ou mare
  • DECOR
  • 200 ml smântână pentru frişcă
  • 200 g cremă de brânză
  • 10-15 ml suc de sfeclă roşie
  • 2 linguri apă de trandafiri
  • 80 g zahăr pudră
  • amarene sau cirese confiate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red Velvet Cupcakes (cu suc de sfecla rosie):

Pasul 1


Ingredientele uscate se amestecă într-un bol (făina, cacaua, bicarbonatul).


Pasul 2


Untul se bate spumă cu zahărul şi vanilia.


Pasul 3


Peste untul spumă am adăugat oul bătut ca pentru omletă, şi jumătate din amestecul ingredientelor uscate.


Pasul 4


Încorporaţi în aluat şi laptele bătut şi sucul de sfeclă roşie.


Pasul 5


La final, amestecaţi cu o paletă restul ingredientelor uscate.


TOPPING


Pasul 6


Frişca se bate separat. Crema de brânză se spumează cu zahărul. Am adăugat sucul de sfeclă roşie şi apa de trandafiri, iar la sfârşit, am unit crema de brânză şi frişca amestecând uşor, cu o paletă.


Pasul 7


Aluatul se împarte în 12 forme de cupcakes şi se coace în cuptorul preîncălzit, timp de 20 de minute, la 180 de grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Red Velvet Cupcakes (cu suc de sfecla rosie)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Nu e moft 1

16.04.2014, 14:40

Multumesc!

Lia_ 1

16.04.2014, 20:11

bravo

Tabita _ 1

17.04.2014, 00:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inghetata de vanilie cu zmeura

de Rocsi 9

ieri la 20:03

Ciorba de burta express

de Ksenya 4

pe 21.08 la 18:41

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cupcakes (reteta video)