Relish cu dovlecei pentru hotdog

de -Miti- in Pt. carne, 2 Ian 2011 | 3391 vizualizari

 

Precis ati vazut prin filme (mai ales cele cu New York) cum isi cumpara pe strada lumea hotdog si poate ati prins si cand intreaba vanzatorul despre relish,care e un fel de sos mai acrut care se serveste peste hotdog.Acuma cand ma gandesc,imi aduc aminte ce bun e cu varza murata taiata felii si niste mustar!Yummm...
Mi-a fost mai greu cu categoria deoarece e un fel de conserva de iarna dar si un sos.Bineinteles ca se poate servi si cu friptura,carnati.

 

INGREDIENTE

  • 8 cani de dovlecei 
  •  4 cepe 
  • 3 ardei  verzi
  • 3 ardei iuti
  •  8 catei de usturoi 
  • 1/2 cana sare grunjoasa 
  • Solutia de otet: 
  • 3 cani otet 
  • 1/2 cana zahar
  •  1 lingurita turmeric sau curcuma 
  • 1 lingurita seminte de mustar 
  • 1 lingurita seminte de coriandru sau telina
  •  1 lingurita ghimbir ras
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Relish cu dovlecei pentru hotdog:


Se dau prin robot toate legumele si se pun intr-un bol mare,se presara sarea si se acopera cu apa. Se lasa sa stea asa peste noapte. A doua zi se scurg de apa,se adauga intr-o oala emailata si se toarna solutia de otet peste. Se da la foc si dupa ce incepe sa fiarba se mai lasa cam 10 minute,amestecand des. Se umplu borcanele cu relish,se inchide capacul si se pun intr-o oala mare cu apa,dar sa nu fie acoperite de apa. Se lasa sa fiarba cam zece minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Relish cu dovlecei pentru hotdog" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

vanilla 1

04.01.2011, 11:51

mamaieelena 1

15.01.2011, 22:41

bun

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Hotdog with a twist