Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

de diaconta in Dulciuri, 7 Iul 2011 | 4530 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Nu pot sa spun decat ca sunt buni buni buuuuuuuuni,Uitasem de papanasii astia fierti,mult mai buni decat cei prajiti.Ca sa nu zic ca-i si o reteta foarte rapida,ne-am satisfacut pofta de "ceva bun" repejor si ....inapoi la treaba.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 2 linguri zahar
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • sare
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci:

Reteta de preparare a papanasilor


Branza se mixeaza impreuna cu o lingura de zahar,ouale,vanilia si coaja de lamaie.Apoi se adauga faina si grisul si putina sare.Din aceasta compozitie se fac niste bilute,nu foarte mari pentru ca ele isi vor mai mari volumul dupa ce fierb.


Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare.Se pun pe rand bilutele de branza in apa .Le lasam sa fiarba pana cand se ridica la suprafata apei.Le scoatem si le lasam sa se scurga pe un prosop absorbant.


Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim putin pesmet cu zahar.Dupa ce papanasii s-au scurs ii tavalim prin pesmet.


Se servesc calzi cu smantana si dulceata.Se mai poate adauga si zahar.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

diaconta 1

12.07.2011, 22:32

Camelia,n-au mai ramas,s-au topit imediat

Cris2711 1

14.07.2011, 17:23

Te cred ca s-.au topit imediat am sa fac si eu dupa reteta ta daca imi cumpar branza de vaci,de obicei nu imi lipseste din casa dar acum cu concediul bate vantul in frigi ,dar maine sa vezi..

diaconta 1

14.07.2011, 20:44

Cris,de maine te pui pe treaba,parca vad ce avalansa de retete o sa vina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza de vaci