Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)

de mena29 in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 8221 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am promis ca voi aduce si reteta de papanasi fierti,care noua ne-au placut tere mult!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2kg branza de vaci(eu am folosit marca Pilos de la Lidl)
  • 2 oua
  • 5 lingur gris
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • dulceata sau gem pentru servit
  • 200g biscuiti
  • 100g unt
  • 2-3 linguri faina pentru modelat papanasii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti):

Reteta de preparare a papanasilor


Prima data am zdrobit biscuitii.Intr-o tigaie am pus untul sa se incalzeasca dupa care am adaugat biscuitii zdrobiti si i-am lasat sa se rumeneasca usor.Astfel mi-am pregatit pesmetul in care am imbracat papanasii fierbinti. Urmatorul pas a fost sa-mi pregatesc aluatul de papanasi! Am amestecat intr-un bol branza de vaci,ouale,sarea zaharul si grisul.


Am amestecat bine aluatul.Pe o planseta am presarat faina si am format bile din aluat.Am pus intr-o oala doi litrii de apa cu putina sare pe foc.Am adus apa la fierbere si am introdus papanasii in oala.


I-am lasat sa fiarba pana in momentul in care s-au ridicat deasupra apei,i-am scos din oala cu o spumiera si i-am imbracat in pesmet. Am servit papanasii fierbinti cu dulceata de capsuni si de prune.


Au mai ramas cativa iar pe acestia i-am servit reci.


Au fost foarte buni si asa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mena29 1

08.08.2013, 00:20

La Ela!!!!!))

ela 1

08.08.2013, 00:50

nilgun 1

08.09.2013, 17:30

super buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor fierti