Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)

de mena29 in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 9855 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am promis ca voi aduce si reteta de papanasi fierti,care noua ne-au placut tere mult!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2kg branza de vaci(eu am folosit marca Pilos de la Lidl)
  • 2 oua
  • 5 lingur gris
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • dulceata sau gem pentru servit
  • 200g biscuiti
  • 100g unt
  • 2-3 linguri faina pentru modelat papanasii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti):

Reteta de preparare a papanasilor

Prima data am zdrobit biscuitii.Intr-o tigaie am pus untul sa se incalzeasca dupa care am adaugat biscuitii zdrobiti si i-am lasat sa se rumeneasca usor.Astfel mi-am pregatit pesmetul in care am imbracat papanasii fierbinti. Urmatorul pas a fost sa-mi pregatesc aluatul de papanasi! Am amestecat intr-un bol branza de vaci,ouale,sarea zaharul si grisul.

Am amestecat bine aluatul.Pe o planseta am presarat faina si am format bile din aluat.Am pus intr-o oala doi litrii de apa cu putina sare pe foc.Am adus apa la fierbere si am introdus papanasii in oala.

I-am lasat sa fiarba pana in momentul in care s-au ridicat deasupra apei,i-am scos din oala cu o spumiera si i-am imbracat in pesmet. Am servit papanasii fierbinti cu dulceata de capsuni si de prune.

Au mai ramas cativa iar pe acestia i-am servit reci.

Au fost foarte buni si asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu pesmet de biscuit si dulceata de trandafir