Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)

de mena29 in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 7757 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am promis ca voi aduce si reteta de papanasi fierti,care noua ne-au placut tere mult!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2kg branza de vaci(eu am folosit marca Pilos de la Lidl)
  • 2 oua
  • 5 lingur gris
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • dulceata sau gem pentru servit
  • 200g biscuiti
  • 100g unt
  • 2-3 linguri faina pentru modelat papanasii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti):

Reteta de preparare a papanasilor


Prima data am zdrobit biscuitii.Intr-o tigaie am pus untul sa se incalzeasca dupa care am adaugat biscuitii zdrobiti si i-am lasat sa se rumeneasca usor.Astfel mi-am pregatit pesmetul in care am imbracat papanasii fierbinti. Urmatorul pas a fost sa-mi pregatesc aluatul de papanasi! Am amestecat intr-un bol branza de vaci,ouale,sarea zaharul si grisul.


Am amestecat bine aluatul.Pe o planseta am presarat faina si am format bile din aluat.Am pus intr-o oala doi litrii de apa cu putina sare pe foc.Am adus apa la fierbere si am introdus papanasii in oala.


I-am lasat sa fiarba pana in momentul in care s-au ridicat deasupra apei,i-am scos din oala cu o spumiera si i-am imbracat in pesmet. Am servit papanasii fierbinti cu dulceata de capsuni si de prune.


Au mai ramas cativa iar pe acestia i-am servit reci.


Au fost foarte buni si asa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mena29 1

08.08.2013, 00:20

La Ela!!!!!))

ela 1

08.08.2013, 00:50

nilgun 1

08.09.2013, 17:30

super buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu branza de vaci