Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine

de adry88 in Dulciuri, 3 Sep 2012 | 1741 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor sursa onesta

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri de gris
  • 1 praf de sare
  • faina
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • smantana
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine:

Reteta de preparare a papanasilor


Mixam albusurile cu un praf de sare,


Branza o amestecam cu zaharul si galbenusurile, am adaugat si restul de ingrediente, am incorporat albusurile si la final am adaugat faina cat sa iasa un aluat elastic si nelipicios.


Am format 1 sul dupa care cu 1 cutit am tait felii de cca 2 cm grosime


Dintr-o bucata de aluat am format atatea sfere cate felii avem.


Le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti,le scoatem pe un servetel absorbant


Le servim cu smantana si dulceata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

04.09.2012, 10:47

Ador papanasii!! Daca nu as avea si calorii.. as papa zilnic!!

adry88 1

06.09.2012, 09:57

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Taitei chinezesti cu legume

de -Miti- 7

ieri la 23:29

Cheesecake fara coacere Padurea Neagra

de -Miti- 7

ieri la 22:53

Papanaşi din iaurt şi griş,în crustă de pişcoturi

ieri la 22:32

Salata indragostita

ieri la 22:17

Rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:05

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visine