Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune

de MIUTA in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 7170 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri gris
  • 5 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • ulei
  • pesmet
  • prune
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza de vaci cu galbenusul,faina,grisul si albusul batut spuma.

Se pune zaharul vanilat,putina sare si se amesteca bine.

Se formeaza cu mana unsa cu faina gogosele iar in mijlocul lor se pune o jumatate de pruna.

Se pun la fiert in apa cu sare cca 15-20 minute.

Se scot si se dau fierbinti in pesmet cu zahar prajit in ulei(nu foarte tare,doar rumenit usor).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adynna2000 1

15.10.2011, 14:51

Foarte buni au iesit! I-am incercat si i-au placut si sotului meu care nu mananca galuste cu cartofi! Multumim

kamy 1

15.10.2011, 19:13

fff buni in austria am mancat,dar cu capsuni

mihaelar63 1

27.10.2011, 13:08

Ce buni
Ingenios , o combinatie interesanta , papa-gombotii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti