Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune

de MIUTA in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 4998 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri gris
  • 5 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • ulei
  • pesmet
  • prune
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune:

Reteta de preparare a papanasilor


Se amesteca branza de vaci cu galbenusul,faina,grisul si albusul batut spuma.


Se pune zaharul vanilat,putina sare si se amesteca bine.


Se formeaza cu mana unsa cu faina gogosele iar in mijlocul lor se pune o jumatate de pruna.


Se pun la fiert in apa cu sare cca 15-20 minute.


Se scot si se dau fierbinti in pesmet cu zahar prajit in ulei(nu foarte tare,doar rumenit usor).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adynna2000 1

15.10.2011, 14:51

Foarte buni au iesit! I-am incercat si i-au placut si sotului meu care nu mananca galuste cu cartofi! Multumim

kamy 1

15.10.2011, 19:13

fff buni in austria am mancat,dar cu capsuni

mihaelar63 1

27.10.2011, 13:08

Ce buni
Ingenios , o combinatie interesanta , papa-gombotii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza de vaci si stafide