Tiramisu reţetă fara oua

de Adele in Dulciuri, 3 Mai 2015 | 3149 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Daca tot este duminica,e cald e frumos ,chef putin si lene multa, am pregatit rapid un desert delicios ,fara a folosi oua ..Deci sa trecem la treaba ;)

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 250 g mascarpone.
  • 2oo ml frisca lichida.
  • 4 linguri zahar pudra (normal).
  • 200 gr biscuiti cu ou (puteti folosi piscoturi).
  • 200 ml cafea cu apa.
  • cacao amara cateva linguri.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă fara oua:

Tiramisu reţetă originală

Se pregateste cafeaua, in cafetiera sau cum va place mai mult, se amesteca cu apa si se pune intr-un vas.

Intr-un alt  vas se mixeaza mascarponele cu zaharul, daca folositi zahar pudra crema va fi mai fina, treptat se adauga frisca si se mixeaza la viteza maxima pana ajunge la consistenta dorita, cu ajutorul unei palete de silicon se amesteca usor de jos in sus, dupa care se da la rece pana la momentul folosirii.

Se iau biscuiti se trec prin cafea se formeaza primul strat, dupa care se adauga primul strat de crema, si tot asa pana la terminarea ingredientelor.

Ca sa va fie mai usor crema o puteti pune intr-un saca posh.

Se pudreaza cu cacao si se da la rece.

TIPS-URI

1

Apa poate fi inlocuita cu lichior de cafea ,asta in cazul in care desertul nu este servit de catre cei mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă fara oua" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de lamaie si biscuiti