Coltunasi cu marmelada

de Lau in Dulciuri, 19 Mai 2015 | 1630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • coaja de lamaie
  • 1/2plic drojdie uscata
  • marmelada
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu marmelada:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, drojdia, coaja de lamaie, amestecam si facem o gaura in mijloc, adaugam ouale batute, laptele si incepem sa framantam adaugand treptat uleiul, framantam un aluat omogen si elastic.


Acoperim cu un prosop si lasam sa se odihneasca 30 min.


Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, taiem patratele si in mijloc adaugam cate o lingura de marmelada.


Indoim capetele, apasand cu furculita pe margine


Cat pregatim coltuasi punem o oala cu apa pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam coltunasi,sa fiarba cca 10 min.


Amestecam cu grija coltunasi cu o lingura de lemn.


Ii scoatem cu o paleta si presaram zahar.


Schimbam apa de fiecare data cand fierbem coltunasi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

20.05.2015, 09:33

Lau 1

20.05.2015, 15:47

Ksenya 1

21.05.2015, 07:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu magiun