Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

de Catalina L in Dulciuri, 12 Sep 2021 | 394 vizualizari

 


O reteta improvizata .
Am deschis un borcan de Marmelada de mere cu gutui fara zahar facuta la sfarsitul lunii septembrie si aveam pofta de biscuiti.
Am adaugat un pic de tărâțe de grâu in compozitie, caci sunt bune pentru sanatate.
Tărâțele de grâu sunt indicate în diete pentru că scad poftă de mâncare și oferă o senzație de sațietate care durează mai multe ore. În plus, dieta cu tărâțe de grâu îți va da energie, deoarece tărâțele conțin multe substanțe nutritive.

 

INGREDIENTE

  • 140 gr de migdale macinate pudra
  • 20 gr de tărâțe de grâu
  • 1 ou
  • 100 gr de unt moale
  • vanilie
  • 50 gr indulcitor natural érythritol

Garnitura:

  • 150 gr de marmelada fara zahar
  • migdale feliate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui:

Scoateti untul din frigider 1 ora inainte. Amestecati toate ingredientele pana obtineti un aluat destul de moale. Puneti-l la rece timp de 20 de minute.

Faceti apoi bile de aluat si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Apasati-le cu mana si puneti marmelada deasupra.

Presarati migdale feliate si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 15 -18 minute.

Scoateti si lasati-le sa se raceasca complet inainte de a le manipula caci sunt fragede.

Serviti cu o cafea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

RETETA RECOMANDATA
Magic Bars sau Prajitura Magica