Foietaj cu ciocolata

de T I M E A in Dulciuri, 5 Dec 2014 | 2991 vizualizari

 

Vreti un desert rapid si nu aveti prea multe idei si ingrediente? Iata ceva super simplu dar si super bun: foietaj cu ciocolata. Mie imi plac la nebunie si sincer renunt la orice prajitura cu crema pentru o bucata din asta :).

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj congelat ( il folosim complet decongelat)
  • crema de ciocolata Nutella sau orice marca va place
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ciocolata:

Aluatul il taiem in 4 apoi pe rand fiecare bucata o intindem cu sucitorul pe masa de lucru tapetata cu faina.


Fiecare foaie intinsa o taiem in 8 din care 4 bucati le crestam fie cu o rola de taiat cum am eu fie cu un cutit ( puteti urmari si pozele care practic descriu fiecare operatiune )


Pe bucatile necrestate punem cate o lingurita de crema de ciocolata apoi asezam peste ele bucatile crestate si apasam marginile de jur imprejur cu furculita.


Asezam foietajul umplut in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 10 minute.


Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-au racit putin, pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

anca_rm 1

08.12.2014, 14:41

usor de facut si bun , super idee

roxana_simona 1

10.12.2014, 14:31

mihaelar63 1

11.12.2014, 14:57

Cum de nu am gustat inca de aici ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu crema de ciocolata