Reteta salata de paste

de - Andreea - in Salate, 4 Mai 2023 | 4924 vizualizari

 

Dacă tot vine sezonul cald ,va propun o salata de paste ideala ! 
Sunt necesare cateva ingrediente: paste, castravete, rosii, masline, ton, porumb, busuioc.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta salata de paste
  • 500 gr paste
  • 1 castravete lung
  • 300 gr roșii tip cherry
  • 180 gr măsline negre fără sâmburi
  • 400 gr ton
  • 250 gr porumb dulce
  • Ulei de măsline
  • Sare
  • Busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta salata de paste:

Iata cum se prepara Reteta salata de paste

1.Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a început sa fiarbă, punem sare și apoi pastele. Le fierbem conform indicațiilor de pe pachet .

2. Când au fiert, le scurgem bine de apa și le trecem sub un jet de apa rece.

3.Le punem intr-un castron încăpător și amestecam cu ulei de măsline.

4.Rosiile le spălăm și le tăiem în patru.

5.Castravetele îl curățam de coaja, îndepărtăm capetele și la fel îl tăiem în patru și apoi felii.

6.Porumbul îl scurgem bine de apa din conserva.

7.In bolul cu paste, adaugam roșiile, castravetele, porumbul, maslinele, tonul, busuioc, ulei de măsline și potrivim de sare după gust .

8.Amestecam bine toate ingredientele și servim.

Pofta buna! 

Vezi si reteta de Spaghetti cu legume.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta salata de paste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cremoasa de dovlecei