Ricotta prajita

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 1067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 gr ricotta
  • 1 ou
  • faina alba
  • ulei ptr prajit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ricotta prajita:

Ricotta se taie felii si se usuca de apa in exces cu ajutorul unui servet de hartie.


Intr-un bol se bate spuma oul, se adauga sarea. Intr-o farfurie punem putina faina alba.


Trecem fiecare patrat de ricotta prin ou,apoi prin faina facind atentie sa nu il rupem.


Se pune ulei intr-o tigaie si cind acesta e incins prajim patratul de ricotta. Se scoate pe un servet de hartie ptr a elimina uleiul in exces.


La fel se procedeaza cu restul de patrate :)


Se servesc fierbinti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ricotta prajita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

09.11.2012, 22:51

de cas pane am mai auzit, dar de ricotta, pana acum nu! Dar... cred ca-i la fel de bun!!

alba_zori 1

10.11.2012, 19:14

odata mancam si eu asa,ce buna era...si dupa am descoperit ca eram alergica la lapte...ce naspa,dar acum mancanc putin cu ajutorul unei pastilute incerc,deci ma servesc cu o bucatica si o pastiluta,te pup

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cascaval si sunca