Ridichi cu maioneza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 10701 vizualizari

 

nici nu va puteti inchipui ce bunatate e

 

INGREDIENTE

  • ridichi negre 3-4 (eu am pus albe, in spania nu sunt negre )
  • sare
  • maioneza 4-5 linguri(de post sau maioneza simpla din ou)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ridichi cu maioneza:

Se curata ridichile si se dau prin razuitoarea cea mai mica ,apoi se pune sare si se amesteca bine ,dupa care se storc in mana (moderat nu foarte foarte tare)apoi se amesteca cu maioneza si se decoreaza.

Se servesc pe paine uscata sau ca aperitiv unori ca si garnitura langa o friptura

reteta o stiu de la un bucatar foarte batran ...........intradervar e grozava

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

susu 1

15.03.2010, 18:23

Foarte frumos decorat, felicitari. Buchetul este nemaipomenit si floarea este preferata mea

Oana 1

30.03.2010, 20:59

Ce platou frumos Superb aranjat Salata de ridiche cu maioneza nu am mancat, dar sigur e buna Nu e iute?

elena1988 1

04.03.2011, 10:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu surimi..