Ridichi cu maioneza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 5931 vizualizari

 

nici nu va puteti inchipui ce bunatate e

 

INGREDIENTE

  • ridichi negre 3-4 (eu am pus albe, in spania nu sunt negre )
  • sare
  • maioneza 4-5 linguri(de post sau maioneza simpla din ou)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ridichi cu maioneza:

Se curata ridichile si se dau prin razuitoarea cea mai mica ,apoi se pune sare si se amesteca bine ,dupa care se storc in mana (moderat nu foarte foarte tare)apoi se amesteca cu maioneza si se decoreaza.


Se servesc pe paine uscata sau ca aperitiv unori ca si garnitura langa o friptura


reteta o stiu de la un bucatar foarte batran ...........intradervar e grozava


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ridichi cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (5)

susu 1

15.03.2010, 18:23

Foarte frumos decorat, felicitari. Buchetul este nemaipomenit si floarea este preferata mea

Oana 1

30.03.2010, 20:59

Ce platou frumos Superb aranjat Salata de ridiche cu maioneza nu am mancat, dar sigur e buna Nu e iute?

elena1988 1

04.03.2011, 10:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Salata de primavara