Risotto Arborio cu legume

de ela in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2013 | 3405 vizualizari

 

nu am mai folosit pana acum un astfel de orez,mi-a placut pentru ca a ramas intreg bobul si are un gust bun..fierbe cam in 19minute(eu l-am pregatit in oala sub presiune 9minute) si este foarte bun pentru budicile cu fructe

 

INGREDIENTE

  • 200 gr risotto
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 3 ciuperci proaspete
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • sare
  • piper
  • legume deshidratate
  • parmezan ras
  • 1 cubulet de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto Arborio cu legume:

Curatam ceapa si o taiem marunt.


Ardeii ii curatam si ii taiem fasii mai mari.


Ciupercile le taiem felii mai mari.


Rosia o decojim si o taiem cubulete.


Morcovul il curatam si il dam pe razatoare.


Intr-o craticioara punem putin ulei in care calim cateva minute legumele cu sare ,piper si legume deshidratate. Adaugam orezul si acoperim cu apa si lasam pe foc pana se inmoaie orezul. Condimentam daca mai este nevoie. Oprim focul, adaugam untul si parmezan din belsug, acoperim cu un capac si lasam 10 minute.


Eu am facut separat o ciulama de piept de pui cu ciuperci si am pus peste orez si am amestecat bine. A fost delicios.

 

TIPS-URI

1

eu am amestecat orezul cu o ciulama de ciuperci cu piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto Arborio cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

ela 1

31.05.2013, 23:19

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 09:16

interesanta reteta

ela 1

19.12.2013, 09:46

este si tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare