Risotto cu legume

de costi7hector in Mancaruri de post, 9 Apr 2017 | 2740 vizualizari

 

Retete de post economice 

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe rosii
  • 1 morcov
  • 250 g ciuperci
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu legume:

Punem apa la fiert, cu sare si pregatim legumele, le curatam si le tocam cubulete. Calim legumele intr-o tigaie incinsa, pana se evapora apa lasata de ele. Piperam si saram dupa gust. Cand fierbe apa, adaugam orezul si il lasam sa fiarba cca. 20 de minute, apoi il scurgem intr-o sita si il clatim cu apa rece.  Amestecam cu legumele si servim cu pofta.

TIPS-URI

1

poate fi servit cu succes ca si garnitura la peste, in zilele cu dezlegare la peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa ramen - varianta vegana