Risotto cu masline

de Rocsi in Mancaruri de post, 29 Apr 2011 | 2135 vizualizari

 

Am primit o cutie risotto din Belgia si am zis sa incerc sa fac sa vad cum e ..adevarul e ca mi-a placut enorm,nu se umfla nici tare,nu se lipeste...foarte bun e...

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei rosu
  • marar
  • patrunjel verde
  • 1 cana si jumatate risotto
  • un pumn masline fara samburi(merg si cele cu samburi)
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu masline:

Intai de toate relaxati-va si beti o cana de ceai(in cazut vostru poate fi cafea ,o bere sau mai stiu eu ce..eu am baut o cana de ceai si apoi la treaba).


pregatim legumele:


ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.


morcovul il curatam si il taiem cubulete.


ardeiul il taiem la fel ca morcovul.


intr-o tigaita punem uleiul la incins.


punem ceapa la inmuiat 1 minut.


apoi punem si ardeiul cu morcovul inca 1 minut.


adaugam circa 3 cani si jumatate apa(sau supa,ce aveti la indemana).


lasam sa inceapa sa fiarba.


adaugam risotto-ul ,pe care il spalam inainte in 2-3 ape.


cand incepe sa fiarba condimentam cu sare si piper si presaram si putin marar.


il lasam cam 5 minute sa fiarba ,dupa care adaugam pasta de tomate.


luam tigaia si rasturnam continutul din ea intr-un vas yena sau un vas de ceramica.


presaram cateva masline si dam vasul in cuptor pana ce risotto este bine facut.


il scoatem din cuptor,il lasam putin sa se raceasca apoi servim,presarat cu patrunjel verde.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mena29 1

02.05.2011, 17:11

Imi place tare mult!

mamaieelena 1

05.05.2011, 08:53

f frumos arata

Rocsi 1

05.05.2011, 12:49

mena,mamaieelena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume