Rizotto cu ciuperci

de cristeena20 in Mancaruri de post, 27 Mai 2013 | 1317 vizualizari

 

La cerere a trebuit sa fac un rizotto simplu cu ciuperci multe si branza din belsug...si a iesit intr-adevar delicios!!!!!!Ai mei au lins oala. Pozele nu sunt prea reusite, dar va recomand reteta ca este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 tavite cu ciuperci diferite
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • 8 maini de orez rizoto
  • 1 cub knorr de legume
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare, piper alb
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rizotto cu ciuperci:

Spalam ciupercile si le taiem bucati potrivite.


In cratita punem ulei de malsine cu ceapa tocata marunt la inmuiat, adauagm usturoiul pisat si apoi ciupercile. Adaugam sare, piper alb si amestecam pana se inmoaie ciupercile putin,. Turnam vinul alb si lasam sa fiarba pana se evapora vinul.


Adaugam orezul si il camestecam bine cu ciupercile cca 3 minute.


Din cubul knorr facem o supa cu apa fierbinte.


Adaugam treptat zeama peste orez; secretul unui rizotto cremos este sa mestecam incontinuu si sa adaugam zeama treptat pana e fiert. La final adaugam parmezanul ras (cca 1 cana) si eventual 1 lingura de unt. stingem focul si punem capacul.


Servim dupa 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Alexandra Elena 1

27.05.2013, 16:30

gaby_duceag 1

27.05.2013, 18:02

Tare bun tre sa fie, ador combinatia.

Rocsi 1

27.05.2013, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi (orientala) - de post