Rizotto cu ciuperci

de cristeena20 in Mancaruri de post, 27 Mai 2013 | 2629 vizualizari

 

La cerere a trebuit sa fac un rizotto simplu cu ciuperci multe si branza din belsug...si a iesit intr-adevar delicios!!!!!!Ai mei au lins oala. Pozele nu sunt prea reusite, dar va recomand reteta ca este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 tavite cu ciuperci diferite
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • 8 maini de orez rizoto
  • 1 cub knorr de legume
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare, piper alb
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rizotto cu ciuperci:

Spalam ciupercile si le taiem bucati potrivite.


In cratita punem ulei de malsine cu ceapa tocata marunt la inmuiat, adauagm usturoiul pisat si apoi ciupercile. Adaugam sare, piper alb si amestecam pana se inmoaie ciupercile putin,. Turnam vinul alb si lasam sa fiarba pana se evapora vinul.


Adaugam orezul si il camestecam bine cu ciupercile cca 3 minute.


Din cubul knorr facem o supa cu apa fierbinte.


Adaugam treptat zeama peste orez; secretul unui rizotto cremos este sa mestecam incontinuu si sa adaugam zeama treptat pana e fiert. La final adaugam parmezanul ras (cca 1 cana) si eventual 1 lingura de unt. stingem focul si punem capacul.


Servim dupa 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Alexandra Elena 1

27.05.2013, 16:30

gaby_duceag 1

27.05.2013, 18:02

Tare bun tre sa fie, ador combinatia.

Rocsi 1

27.05.2013, 20:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute cu naut si legume
  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu ceapa verde si fasole boabe