Rodie cu salata boeuf

de Sidy in Salate, 18 Sep 2011 | 4011 vizualizari

 

Ii multumesc lui Lia pentru ideea ce mi-a dat-o de a folosi astfel rodia. A iesit ceva foarte, foarte bun....

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1/2 gulie
  • 3 cartofi
  • 100 g mazare verde
  • 2-3 castraveti murati
  • 3 oua fierte
  • 1 galbenus crud
  • 1 rodie
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • 250 ml ulei
  • 400 g carne vitel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rodie cu salata boeuf:

Carnea se pune la fiert impreuna cu zarzavaturile curatate si se fierb bine, dupa care se scot din supa si se dau la rece.

Cand s-au racit se toaca marunt in cubulete.

Ouale se fierb, se racesc apoi se taie si ele marunt.

La fel procedam cu castravetii .


Punem la fiert si cartofii si mazarea. Dupa ce sunt patrunsi, cartofii se lasa putin la racit apoi se taie si ei marunt si se adauga la restul compozitiei unde am adaugat carnea taiata marunt si mazarea fiarta.


Dintr-un galbenus crud si unul fiert plus o lingurita mustar facem maioneza adaugand treptat uleiul.

Curatam rodia si punem deoparte intr-un bol semintele.

Amestecam legumele, carnea si ouale cu maioneza( mai putin 2-3 linguri) si boabele de rodie, lasand deoparte cateva pentru ornat.

Asezonam si adaugam zeama de lamaie daca mai este cazul.

Ornam salata cu maioneza ramasa si cu boabele de rodie .

Pofta mare !

Va asigur ca nu veti regreta daca veti testa reteta ...

 

TIPS-URI

1

Eu am "taiat" zarzavatul cu o sita pentru prajit cartofii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rodie cu salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

19.09.2011, 21:49

frumos ornata felicitari pt prezentare

jolygina 1

20.09.2011, 10:38

Lau 1

04.10.2011, 22:35

interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de legume coapte
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv

ieri la 23:27

Ciuperci umplute

ieri la 22:02

Choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto

de Rocsi 9

ieri la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Salata MIMOZA