Rolls Cinnamon

de Corinuta in Prajituri, 17 Ian 2013 | 6577 vizualizari

 

Sunt niste bunataturi care mi-au iesit de fiecare data.

 

INGREDIENTE

  • 560 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 240 ml lapte caldut
  • 70-80 g unt topit
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 100 g zahar
  • 80 g unt
  • 2-3 lingurite scortisoara
  • Glazura:
  • 200 g crema de branza
  • 70 g unt
  • 75 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rolls Cinnamon:

Se amesteca drojdia cu faina cernuta si sarea, apoi se adauga laptele caldut amestecat cu zaharul, ouale si untul si se framnata aluatul pana devine elastic. Se acopera si se lasa la dospit intr-un loc caldut.


Se rastoarna aluatul pe masa infainata si se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se unge cu unt si se presata cu zahar si scortisoara. Se ruleaza cat mai strans si apoi se taie rulouri de cca 3-4 cm grosime care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.


Se lasa la crescut in tava o jumatate de ora, apoi se coc 35 de minute la foc mediu, pana se rumenesc.


Pentru glazura se mixeaza untul cu zaharul si cu branza si se toarna peste rulourile calde.

 

TIPS-URI

1

in loc de crema de branza, am pus branza amestecata cu smantana(Fagaras de exepmlu) pe care le-am amestecat cu mixerul vertical

Daca ti-a placut reteta noastra "Rolls Cinnamon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Alina26 1

20.09.2013, 20:46

cat de bine arata!!!!!

Corinuta 1

20.09.2013, 23:27

multumesc!

victoria1 1

21.09.2013, 21:09

arata asa bine si sau primit delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cinnamon rolls/ Rulouri cu scortisoara