Rondele de merluciu

de tiby in Peste, 26 Mar 2014 | 1510 vizualizari

 

Pentru ca ieri a fost sarbatoarea de Buna Vestire in care a fost dezlegare la peste si conform traditiilor populare e bine sa se manance peste in aceasta zi, m-am "conformat" si am preparat si eu peste... recunosc ca imi era si dor de un preparat cu peste, a trecut ceva vreme de cand am mancat ultima oara... :)

 

INGREDIENTE

  • 1-2 buc trunchi de merluciu
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de merluciu:

Se lasa merluciu la decongelat apoi se curata si se spala bine si se tamponeaza cu un servet.


Se taie trunchiul de peste in rondele potrivite care apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 15-20 de minute la frigider.


Dupa acest interval, se pune putin ulei la incins intr-o tigaie, se scoate pestele si se da fiecare rondea prin faina apoi se prajeste pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.


Se serveste cald.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

se poate servi alaturi de diverse garnituri... eu de aceasta data am ales legume trase la tigaie in putin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de merluciu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2014, 13:38

Arata bine!

laura_n 1

26.03.2014, 17:49

nu stiu daca am mancat merluciu, dar eu sunt fan peste! numai rechin nu as manca ))

noiinbucatarie 1

05.01.2017, 01:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baby hering cu mujdei si mamaliga