Rondele de novac prajite

de dobrezaira in Peste, 23 Noi 2012 | 8091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg crap Novac proaspat fara cap, eviscerat
  • 1 cana faina
  • sare mare
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura: cartofi fierti, unt, usturoi, patrunjel verde,sare
  • salata verde pentru prezentare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de novac prajite:

Pestele se curata de solzi, se taie rondele si se presara cu sare. Intr-un vas mai larg punem faina si trecem rondele prin ea. Incingem uleiul in tigaie si prajim la foc potrivit bucatile de peste pe ambele parti. Servim cu mujdei de usturoi si garnitura de cartofi in cazul meu, altfel merge si doar cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de novac prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

23.11.2012, 19:56

Mai am o bucata de dorada pentru maine

dobrezaira 1

24.11.2012, 10:54

eeeee, Padre sunt si mai buni pestii tai...

dobrezaira 1

24.11.2012, 10:55

super si dorada Buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu garnitura de spanac