Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2013 | 7727 vizualizari

 

Cand iti spun copiii "vezi ca vine cineva pe la noi, fa-ne repede ceva de rontait", rondelele acestea sunt ideale!
Sunt simplu de facut, la indemana oricui si dispar imediat.
Ideea o am de la Sidy si ii multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • ketchup dulce
  • seminte de chimen
  • amestec de condimente "Hot & Spicy"
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen:

Dezghetam aluatul de foietaj, dar nu definitiv(eu l-am pus langa calorifer si in 10 minute a fost gata de preparat).

Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam).

Ungem fiecare foaie cu putin ketchup, eu am preferat sa pun dulce si sa adaug condimente, dar se poate pune un ketchup usor picant.

Presaram condimente peste ketchup si seminte de chimen.

Rulam foile si taiem rondele de maxim 2 cm fiecare.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam rondelele la distante de 2-3 cm una fata de alta si le coacem la 180 grade pentru 35 de minute.

Eu am copt in doua tavi de 26/40 cm, a cate 15 rondele.

Sunt bune cu o bere alaturi, dar si fara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Merisor 1

22.12.2013, 09:06

Va multumesc tuturor!!

jolygina 1

22.12.2013, 11:20

GeorgiaA 1

11.03.2014, 15:40

Foarte gustoase, exact cum ai zis ceva repede si bun si mai ales cand ne vine cineva in vizita.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu brocolli si carnat