Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2013 | 7851 vizualizari

 

Cand iti spun copiii "vezi ca vine cineva pe la noi, fa-ne repede ceva de rontait", rondelele acestea sunt ideale!
Sunt simplu de facut, la indemana oricui si dispar imediat.
Ideea o am de la Sidy si ii multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • ketchup dulce
  • seminte de chimen
  • amestec de condimente "Hot & Spicy"
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen:

Dezghetam aluatul de foietaj, dar nu definitiv(eu l-am pus langa calorifer si in 10 minute a fost gata de preparat).

Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam).

Ungem fiecare foaie cu putin ketchup, eu am preferat sa pun dulce si sa adaug condimente, dar se poate pune un ketchup usor picant.

Presaram condimente peste ketchup si seminte de chimen.

Rulam foile si taiem rondele de maxim 2 cm fiecare.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam rondelele la distante de 2-3 cm una fata de alta si le coacem la 180 grade pentru 35 de minute.

Eu am copt in doua tavi de 26/40 cm, a cate 15 rondele.

Sunt bune cu o bere alaturi, dar si fara!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele picante, din foietaj cu ketchup si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Merisor 1

22.12.2013, 09:06

Va multumesc tuturor!!

jolygina 1

22.12.2013, 11:20

GeorgiaA 1

11.03.2014, 15:40

Foarte gustoase, exact cum ai zis ceva repede si bun si mai ales cand ne vine cineva in vizita.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu dulceata de ceapa rosie si brie