Rosii pizzaiola

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2015 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 13 rosii
  • 375 g mozzarella
  • 3 felii paine prajita
  • 100 g masline negre
  • 10 frunze busuioc
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii pizzaiola:

Rosiile se spala si la fiecare se taie un capacel. Cu ajutorul unei lingurite scobim interiorul rosiilor (NU il aruncati, puteti face un sos cu el) . Presaram sare in interior si punem rosiile cu partea taiata in jos si lasam astfel penttru 15 -20 minute.


Separat scurgem bine mozzarella de apa de conservare si o taiem cuburi mici.


Maslinele fara samburi le taiem intai in doua pe lungime apoi pe latime.


Feliile de paine le maruntim pe cat posibil in cuburi mici.


Busuiocul il spalam, il uscam bine apoi il tocam marunt.


Intr-un bol punem mozzarella, maslinele, painea, busuiocul si sare dupa gust.


Umplem rosiile cu compozitia din bol.


Ungem un vas pentru cuptor cu ulei si asezam rosiile.


Dam vasul la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pana ce mozzarella s-a topit.


(Eu le-am pus putin si la coacerea de sus pentru a forma o crusta crocanta).


Scoatem vasul din cuptor, lasam sa se raceasca putin si servim.


Pofta buna !


TIPS-URI

1

Rosiile se pot servi si doar umplute , fara a mai fi nevoie a le coace si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii pizzaiola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

- Andreea - 1

08.09.2015, 10:39

Diana

Bya Ralu 1

08.09.2015, 19:37

buna idee

Xandrinne 1

08.09.2015, 21:58

Minunata idee!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crap la cuptor pe pat de cartofi
  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec multicolor