Oua umplute pe sos de rosii

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2011 | 3432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 70g branza telemea
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri unt
  • cascaval ras
  • nucsoara
  • piper.
  • Sos:
  • 1conserva rosii in sos
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • boia de ardei dulce
  • oregano
  • sare, piper
  • patrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pe sos de rosii:

Fierbem ouale, apoi le curatam de coaja si le taiem in doua.


Scoatem galbenusul, il amestecam cu branza si smantana, condimentam apoi le pisam bine cu ajutorul unei furculite sau chiar cu un blender.

Umplem jumatatile de ou cu aceasta pasta iar deasupra presaram cascaval ras.


Pentru prepararea sosului, calim ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de unt, apoi adaugam rosiile maruntite impreuna cu sosul lor, usturoiul pisat si condimentele. Lasam sa dea un clocot, apoi mai lasam pe foc 10-15 minute.


Turnam sosul in forma, adaugam jumatatile de ou umplute si bagam la cuptor pana ce ouale se rumenesc frumos. Dupa ce totul este gata, scoatem din cuptor si ornam cu patrunjel verde.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pe sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Cris2711 1

24.03.2011, 23:05

mamaieelena 1

25.03.2011, 12:38

f bine arata

LUK 1

25.03.2011, 18:43

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv