Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ne plac mult,si daca tot se oua gainile...
Se fierb ouale 10-15 min,la foc mic.Se curata si se taie in 2 pe lungime.
Se face o maioneza foarte tare dintr-un galbenus,o lingura.de mustar si ulei cat cuprinde,pe care o subtiem cu smantana(de preferat peste 20%grasime).Adaugam in maioneza tarhon din otet,taiat marunt,sare,piper si cativa stropi de otet de la tarhon, daca mai e nevoie.
Se scot galbenusurile,se pun intr-un bol,se pune pateu de ficat,2-3 linguri de maioneza si se mixeaza bine(de preferinta cu blenderul vertical)pana obtinem o pasta fina si umplem albusurile cu aceasta.
Punem maioneza pe un platou si peste,ouale umplute.
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult