Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2011 | 5053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 rosii maricele
  • 2 ardei rosii
  • 500-600 gr de branza de vaci
  • 100 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii si ardei umpluti cu crema de branza:

Spalam rosiile si le stergem cu un servet.


Le taiem un capac , le scobim miezul si le scurgem de zeama.


Ardeii ii spalam,le taiem si lor cate un capac si le scoatem toate semintele.


Branza o mixam bine.


Adaugam untul treptat,apoi smantana.


Frecam totul bine pana devine o pasta.


Mararul il spalam ,indepartam coditele si il tocam marunt.


Il adaugam in crema de branza,apoi o condimentam cu sare si piper ,dupa gust.


Luam cu o lingurita din crema de branza si umplem rosiile si ardeii.


Apasam bine crema in interior,apoi ii acoperim cu capacul.


Ii dam putin la rece apoi servim.


Sunt foarte gustoase si pe un platou de gustari merg de minune!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii si ardei umpluti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Rocsi 1

06.01.2012, 21:23

Multumesc Lau!!

mirela suba 1

11.05.2013, 18:28

minunata reteta

Rocsi 1

11.05.2013, 19:04

Eya multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu masline si ceapa rosie