Rosii umplute cu branzica si smantana

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii (mai micute)
  • 1 cutie Delaco branzica si smantana
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita chimen
  • piper
  • verdeata pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branzica si smantana:

Spalam rosiile, le taiem capacelele (in zig-zag), scobim miezul si le scurgem foarte bine. Curatam si tocam ceapa foarte fin, o amestecam cu branzica Delaco, adaugam chimen si piper.

Umplem rosiile cu crema de branzica si smantana. 

Decoram cu seminte de chimen si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branzica si smantana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda