Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am luat de la tara foarte multe rosii mari, coapte si am pregatit diverse sosuri, supe, dar si acest aperitiv foarte bun acum in sezon.
Pentru decor:
Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm.
Branza telemea, am pasat-o pe un platou cu ajutorul unei furculite, apoi am amestecat-o cu crema de branza de la Delaco.
Nu am vrut sa folosesc unt, asa ca am luat aceasta crema de branza foarte buna.
Am spalat mararul si l-am tocat marunt, apoi l-am presarat peste amestecul de branza.
Am presarat si boiaua de ardei iute si am omogenizat.
Cu aceasta compozitie am umplut rosiile si le-am decorat cu masline verzi umplute cu gogosar si felii de castraveti, sub forma de albinute.
Este un aperitiv gustos si de efect, mai ales pentru copii.
1
Se poate folosi o branza crema cu verdeata si se poate exclude mararul.
2
Miezul de la rosii ramas poate fi folosit ca masca pentru tenul cu probleme.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult