somon fumee cu ananas

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 4910 vizualizari

 

Aperitiv f apreciat de musafiri ,inspirat de un mini-ananas f.copt si parfumat ce-mi zambea din galantar + ,,amintiri din retetele lui Jamie.

 

INGREDIENTE

  • un mini-ananas
  • 100 gr. somon afumat
  • 100 gr. smantana
  • codite ceapa verde
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA somon fumee cu ananas:

  1. ananasul se curata se taie intai in sfert apoi in feliute de 1 cm. grosime
  2. somonul se feliaza si se aseaza peste feliile de ananas
  3. se aplica la fiecare un  ,,mot '' de smantana
  4. se orneaza cu codite de ceapa verde si piper

TIPS-URI

1

ananasul mic  nu e lemnos in interior

2

smantana sa fie mai grasa

3

somonul contine suficienta sare , alta nu mai trebuie

4

nu aveti ceapa verde , puteti folosi si codite de praz

5

nu uita vinul alb demisec putin racit

6

eu am  servit  ananasul  si cu branzeturi cu mucegai verde ornat cu boabe de struguri

Daca ti-a placut reteta noastra "somon fumee cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Oana 1

11.01.2010, 23:01

Daa, e super chivas, si mie imi place cum arata

Alexandra Burz 1

13.03.2014, 10:25

mihaelar63 1

02.01.2016, 00:36

)) Fain chivas-ul la ornat dar nu creste pe la noi ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu leurda si telemea