somon fumee cu ananas

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 5712 vizualizari

 

Aperitiv f apreciat de musafiri ,inspirat de un mini-ananas f.copt si parfumat ce-mi zambea din galantar + ,,amintiri din retetele lui Jamie.

 

INGREDIENTE

  • un mini-ananas
  • 100 gr. somon afumat
  • 100 gr. smantana
  • codite ceapa verde
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA somon fumee cu ananas:

  1. ananasul se curata se taie intai in sfert apoi in feliute de 1 cm. grosime
  2. somonul se feliaza si se aseaza peste feliile de ananas
  3. se aplica la fiecare un  ,,mot '' de smantana
  4. se orneaza cu codite de ceapa verde si piper

TIPS-URI

1

ananasul mic  nu e lemnos in interior

2

smantana sa fie mai grasa

3

somonul contine suficienta sare , alta nu mai trebuie

4

nu aveti ceapa verde , puteti folosi si codite de praz

5

nu uita vinul alb demisec putin racit

6

eu am  servit  ananasul  si cu branzeturi cu mucegai verde ornat cu boabe de struguri

Daca ti-a placut reteta noastra "somon fumee cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Oana 1

11.01.2010, 23:01

Daa, e super chivas, si mie imi place cum arata

Alexandra Burz 1

13.03.2014, 10:25

mihaelar63 1

02.01.2016, 00:36

)) Fain chivas-ul la ornat dar nu creste pe la noi ))

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza sarata