somon fumee cu ananas

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 3315 vizualizari

 

Aperitiv f apreciat de musafiri ,inspirat de un mini-ananas f.copt si parfumat ce-mi zambea din galantar + ,,amintiri din retetele lui Jamie.

 

INGREDIENTE

  • un mini-ananas
  • 100 gr. somon afumat
  • 100 gr. smantana
  • codite ceapa verde
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA somon fumee cu ananas:


  1. ananasul se curata se taie intai in sfert apoi in feliute de 1 cm. grosime

  2. somonul se feliaza si se aseaza peste feliile de ananas

  3. se aplica la fiecare un ,,mot '' de smantana

  4. se orneaza cu codite de ceapa verde si piper

 

TIPS-URI

1

ananasul mic  nu e lemnos in interior

2

smantana sa fie mai grasa

3

somonul contine suficienta sare , alta nu mai trebuie

4

nu aveti ceapa verde , puteti folosi si codite de praz

5

nu uita vinul alb demisec putin racit

6

eu am  servit  ananasul  si cu branzeturi cu mucegai verde ornat cu boabe de struguri

Daca ti-a placut reteta noastra "somon fumee cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

11.01.2010, 23:01

Daa, e super chivas, si mie imi place cum arata

Alexandra Burz 1

13.03.2014, 10:25

mihaelar63 1

02.01.2016, 00:36

)) Fain chivas-ul la ornat dar nu creste pe la noi ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac