somon fumee cu ananas

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 3740 vizualizari

 

Aperitiv f apreciat de musafiri ,inspirat de un mini-ananas f.copt si parfumat ce-mi zambea din galantar + ,,amintiri din retetele lui Jamie.

 

INGREDIENTE

  • un mini-ananas
  • 100 gr. somon afumat
  • 100 gr. smantana
  • codite ceapa verde
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA somon fumee cu ananas:


  1. ananasul se curata se taie intai in sfert apoi in feliute de 1 cm. grosime

  2. somonul se feliaza si se aseaza peste feliile de ananas

  3. se aplica la fiecare un ,,mot '' de smantana

  4. se orneaza cu codite de ceapa verde si piper

 

TIPS-URI

1

ananasul mic  nu e lemnos in interior

2

smantana sa fie mai grasa

3

somonul contine suficienta sare , alta nu mai trebuie

4

nu aveti ceapa verde , puteti folosi si codite de praz

5

nu uita vinul alb demisec putin racit

6

eu am  servit  ananasul  si cu branzeturi cu mucegai verde ornat cu boabe de struguri

Daca ti-a placut reteta noastra "somon fumee cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

11.01.2010, 23:01

Daa, e super chivas, si mie imi place cum arata

Alexandra Burz 1

13.03.2014, 10:25

mihaelar63 1

02.01.2016, 00:36

)) Fain chivas-ul la ornat dar nu creste pe la noi ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu nucă, vin alb şi trandafiri

de Ancutsa 5

ieri la 22:34

Zacusca de vinete

de RODIMUR 5

ieri la 22:32

Dulceata de ardei iuti

de Rocsi 9

ieri la 22:04

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

pe 17.10 la 22:30

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu mozzarella la cuptor