Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline extra virgin
  • ulei de masline
  • 100 grame mazare congelata
  • 1/3 legatura sparanghel proaspat
  • 100 grame frunze de salata
  • 4 oua bio mari
  • 50 grame branza Feta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se curata cartofii de coaja si se dau pe razatoarea mare, impreuna cu morcovii. Se adauga sare din belsug si se lasa 5 minute. 

Se amesteca mustarul cu sucul de lamaie si ulei de masline extra virgin.

Intr-un bol mai mare, se amesteca ulei de masline si sare. Se scurg cartofii si morcovii de cat mai multa apa, folosind mainile si se adauga in bolul cu ulei de masline. Se amesteca. 

Se aseaza compozitia intr-un singur strat intr-o tava potrivita pentru cuptor si se coace 30 de minute, pana devine crocant. 

Intre timp se fierbe sparanghelul 3 minute, se adauga mazarea si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se adauga in bolul cu dressingul din mustar. Se amesteca. Se aseaza frunzele de salata deasupra si se amesteca usor.

Se fierb ouale in apa 1-3 minute. 

Se scoate rostiul din cuptor si se aseaza ouale deasupra, frunzele de salata, mazarea si spanaghelul si se presara cu branza Feta. 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate-0
Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate-1

COMENTARII (7)

deyutzky

deyutzky 1

24.03.2016, 15:17

vin si eu la masaaa

Bya Ralu

Bya Ralu 1

24.03.2016, 15:41

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!