Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline extra virgin
  • ulei de masline
  • 100 grame mazare congelata
  • 1/3 legatura sparanghel proaspat
  • 100 grame frunze de salata
  • 4 oua bio mari
  • 50 grame branza Feta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se curata cartofii de coaja si se dau pe razatoarea mare, impreuna cu morcovii. Se adauga sare din belsug si se lasa 5 minute.


Se amesteca mustarul cu sucul de lamaie si ulei de masline extra virgin.


Intr-un bol mai mare, se amesteca ulei de masline si sare. Se scurg cartofii si morcovii de cat mai multa apa, folosind mainile si se adauga in bolul cu ulei de masline. Se amesteca.


Se aseaza compozitia intr-un singur strat intr-o tava potrivita pentru cuptor si se coace 30 de minute, pana devine crocant.


Intre timp se fierbe sparanghelul 3 minute, se adauga mazarea si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se adauga in bolul cu dressingul din mustar. Se amesteca. Se aseaza frunzele de salata deasupra si se amesteca usor.


Se fierb ouale in apa 1-3 minute.


Se scoate rostiul din cuptor si se aseaza ouale deasupra, frunzele de salata, mazarea si spanaghelul si se presara cu branza Feta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

24.03.2016, 15:17

vin si eu la masaaa

Bya Ralu 1

24.03.2016, 15:41

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chorizo glazurat