Rubarba in sirop de capsuni

de Lau in Sirop / Compot, 18 Iul 2015 | 1092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sirop de capsuni
  • 1 kg rubarba
  • 200 g zahar
  • 1/2 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rubarba in sirop de capsuni:

Intr-o cratita adaugam siropul de capsuni,zaharul si lamia taiat felii.


Punem pe foc pana se dizolva zaharul.


Intre timp spalam si curatam rubarba,o taiem bucati de cca 2-3 cm,


Asezam in borcane(sa fie pline,vor scadea la fiert)adaugam siropul de capsuni caldut,inchidem borcanele.


Asezam borcanele intr-o cratita si adaugam apa cat sa acopere,punem la foc sa fiarba cca 25 min la foc moderat.


Le scoatem din apa fierbinte si le invelim intr-o patura pana a 2 zi,dupa care le vom depozita in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rubarba in sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alilianaa 1

18.07.2015, 22:22

ce bine suna..

Lau 1

18.07.2015, 22:25

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni