Rulada aperitiv

de maria_claudia in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 21133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr blat:
  • 4 oua,
  • 4linguri ulei ,
  • 4 linguri faina.
  • Ptr umplutura:
  • 250 gr crema de branza,
  • 250 gr sunca presata,
  • 250gr salam sasesc ,
  • un ardei gras rosu,
  • 2linguri smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Blatul:albusurile se bat spuma,galbenusurile se amesteca cu uleiul turnat in fir,apoi se rastoarna peste albusuri ametecand usor si faina cate o lingura amestecand de sus in jos.Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins pentru30 minute.Cand rulada este coapta se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.

Branza se amesteca cu salamul ,sunca si ardeiul care au fost taiate cubulete mici,smantana,sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine.Cand rulada s-a racit se umple cu crema de branza se ruleaza si se lasa la frigider ptr 2-3 ore.

 

TIPS-URI

1

PTR umplutura se poate folosi orice fel de salam sau numai sunca presata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Palanet cu branza si sunca