Rulada aperitiv

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 11399 vizualizari

 

pentru rulada m-am inspirat de la Ancuta

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare si piper
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 2 frunzulite de leurda
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 100 g unt
  • 1 ardei rosu
  • 100 g branza de vaci proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Blat-topim untul la foc mic, dupa care adaugam faina si omogenizam. Adaugam laptele amestecand mereu ,lasam sa fiarba pana se ingroasa. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, sare dupa gust si omogenizam.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, deasupra la compozitie am adaugat cateva frunze de leurda taiata si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata rasturnam blatul pe alta hartie de copt si rulam.

Umplutura-amestecam branza cu crema de branza, untul si amestecam bine. La final adaugam ardeiul rosu tocat si sare dupa gust. Dam la frigider pana este gata rulada.

Dupa ce s-a racit putin rulada o ungem cu crema de branza si rulam inapoi, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore (eu am lasat-o noapte), dupa care taiem felii cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada tricolora