Rulada aperitiv

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 7080 vizualizari

 

pentru rulada m-am inspirat de la Ancuta

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare si piper
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 2 frunzulite de leurda
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 100 g unt
  • 1 ardei rosu
  • 100 g branza de vaci proaspata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Blat-topim untul la foc mic, dupa care adaugam faina si omogenizam. Adaugam laptele amestecand mereu ,lasam sa fiarba pana se ingroasa. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, sare dupa gust si omogenizam.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, deasupra la compozitie am adaugat cateva frunze de leurda taiata si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata rasturnam blatul pe alta hartie de copt si rulam.


Umplutura-amestecam branza cu crema de branza, untul si amestecam bine. La final adaugam ardeiul rosu tocat si sare dupa gust. Dam la frigider pana este gata rulada.


Dupa ce s-a racit putin rulada o ungem cu crema de branza si rulam inapoi, o invelim in folie alimentara si dam la rece 2 ore (eu am lasat-o noapte), dupa care taiem felii cu un cutit bine ascutit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Sidy 1

06.05.2013, 07:46

Buna, buna si de efect !

diana_k 1

06.05.2013, 08:37

gaby_gabytza 1

06.05.2013, 11:14

va multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui