Ruladă aperitiv, cu carne tocată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2015 | 6677 vizualizari

 

Nouă ne plac foarte mult astfel de rulade. Un aperitiv gustos, care arată foarte bine pe un platou cu gustări.
Am folosit piept de pui şi carne din cârnaţi, pentru că zilele astea am pregătit în casă nişte cârnaţi minunaţi, exact pe gustul nostru.
Pentru contrast şi gust am folosit şi morcov, ouă şi gogoşar roşu murat.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (300 g)
  • Carne din cârnaţi (aproximativ 300 g)
  • 1 morcov
  • 2 oua fierte
  • Fâşii de gogoşar murat
  • Condimente Barbeque pentru pui
  • Puţin ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă aperitiv, cu carne tocată:

Carnea de pui am tocat-o si am condimentat-o.

Am scos carnea din cârnaţi.

Morcovul si ouale le-am fiert.

Pe o folie am întins carnea de pui iar peste ea am pus carnea de cârnaţi,dar nu pe toata suprafata.

Am pus mocovul taiat bastonase,fâşiile de gogoşar si deasupra ouale,pe care le-am taiat în doua.

Ajutându-ma de folie am rulat carnea,apoi am transferat rulada într-o tava în care am pus o hârtie de copt.

Am uns deasupra cu puţin ulei si am pus la cuptor la 200 de grade.

Am lasat-o cam o ora,pâna când s-a rumenit si carnea a fost destul de bine facuta.

Am servit-o rece dar se poate servi si calda.

Poftă bună !!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă aperitiv, cu carne tocată" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu pateu