Ruladă aperitiv, cu carne tocată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2015 | 6644 vizualizari

 

Nouă ne plac foarte mult astfel de rulade. Un aperitiv gustos, care arată foarte bine pe un platou cu gustări.
Am folosit piept de pui şi carne din cârnaţi, pentru că zilele astea am pregătit în casă nişte cârnaţi minunaţi, exact pe gustul nostru.
Pentru contrast şi gust am folosit şi morcov, ouă şi gogoşar roşu murat.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (300 g)
  • Carne din cârnaţi (aproximativ 300 g)
  • 1 morcov
  • 2 oua fierte
  • Fâşii de gogoşar murat
  • Condimente Barbeque pentru pui
  • Puţin ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă aperitiv, cu carne tocată:

Carnea de pui am tocat-o si am condimentat-o.

Am scos carnea din cârnaţi.

Morcovul si ouale le-am fiert.

Pe o folie am întins carnea de pui iar peste ea am pus carnea de cârnaţi,dar nu pe toata suprafata.

Am pus mocovul taiat bastonase,fâşiile de gogoşar si deasupra ouale,pe care le-am taiat în doua.

Ajutându-ma de folie am rulat carnea,apoi am transferat rulada într-o tava în care am pus o hârtie de copt.

Am uns deasupra cu puţin ulei si am pus la cuptor la 200 de grade.

Am lasat-o cam o ora,pâna când s-a rumenit si carnea a fost destul de bine facuta.

Am servit-o rece dar se poate servi si calda.

Poftă bună !!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă aperitiv, cu carne tocată" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
rulada aperitiv