Ruladă aperitiv, cu carne tocată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2015 | 3122 vizualizari

 

Nouă ne plac foarte mult astfel de rulade. Un aperitiv gustos, care arată foarte bine pe un platou cu gustări.
Am folosit piept de pui şi carne din cârnaţi, pentru că zilele astea am pregătit în casă nişte cârnaţi minunaţi, exact pe gustul nostru.
Pentru contrast şi gust am folosit şi morcov, ouă şi gogoşar roşu murat.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (300 g)
  • Carne din cârnaţi (aproximativ 300 g)
  • 1 morcov
  • 2 oua fierte
  • Fâşii de gogoşar murat
  • Condimente Barbeque pentru pui
  • Puţin ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă aperitiv, cu carne tocată:

Carnea de pui am tocat-o si am condimentat-o.


Am scos carnea din cârnaţi.


Morcovul si ouale le-am fiert.


Pe o folie am întins carnea de pui iar peste ea am pus carnea de cârnaţi,dar nu pe toata suprafata.


Am pus mocovul taiat bastonase,fâşiile de gogoşar si deasupra ouale,pe care le-am taiat în doua.


Ajutându-ma de folie am rulat carnea,apoi am transferat rulada într-o tava în care am pus o hârtie de copt.


Am uns deasupra cu puţin ulei si am pus la cuptor la 200 de grade.


Am lasat-o cam o ora,pâna când s-a rumenit si carnea a fost destul de bine facuta.


Am servit-o rece dar se poate servi si calda.


Poftă bună !!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă aperitiv, cu carne tocată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Rocsi 1

30.03.2015, 21:16

Mmm, prea buna!

Andra_Constantinescu 1

03.04.2015, 23:32

RuxyRux 1

16.04.2015, 23:48

Arata superb Diuta scumpa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
rulada aperitiv