Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 11874 vizualizari

 

nu am cuvinte sant grozav de bune,mai ales ca sant cu ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci champinion  aproximativ
  • 1 ceapa
  • 1 piept pui 300 g
  • 1 lingura de faina
  • 250 pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 200 smantana
  • 100 mozzarella
  • patrunjel verde
  • clatite :
  • oua ,lapte ,faina ,putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui:

Se pregatesc clatitele ,nu am cantitati anume, clatite simple fara zahar,dupa care se coc si se lasa la racit

Intre timp se caleste ceapa apoi se pun  bucatele de piept de pui (taiate marunt)sare ,piper si se lasa sa fiarba putin. Dupa 10 minute se pun si ciupercile taiate, dar nu mici, bucatele mai mari si se lasa sa fiarba bine toate impreuna .

Cand ciupercile si pieptul sant  gata se pune o lingura de faina pt a se lega mai bine compozitia si patrunjel verde tocat.

Se iau clatitete se pune cate 2 linguri din  compozitia de ciuperci cu carne si apoi se impatura se dau lateralele si apoi se ruleaza bine .

Se aseaza clatitete umplute intr-un vas cu 2 linguri unt topit (eu am facut 8 bucati) apoi se pune pasta de tomate patrunjel verde ,mozzarella si 3 oua batute bine cu smantana (nu asa era in plan dar asa s-a cerut cu smantana si ou).

Se da tava la cuptor pentru 20-25 minute pana se rumensc bine

Se servesc calde cu smantana sau maioneza. Sau simple cum va plac

E ceva de lucru la ele dar merita,o nebunie ce bune sant

PS: o mica rectificare initial trebuia pus ouale cu smantana si apoi mozzarella dar cu nu era in plan cu smanatana..............baieti mei au vazut cand sa bag tava la cuptor si asa ca am pus si smantana cu oua la final

Daca incercati reteta puneti ouale si apoi cascavalul se va rumeni si mai frumos,gustul e oricum acelasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci