Aperitiv rustic

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2016 | 1380 vizualizari

 

Daca iesim la gradina platoul imens di dotare trebuie umplut :d  Am  facut chiftelute, am topit slanina de porc Mangalita si am reusit sa incropesc ceva-ceva !

 

INGREDIENTE

  • Jumari de porc Mangalita
  • Salam vanatoresc
  • Chiftelute de vita http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-speciale-77661.html
  • Cas proaspat de vaca - de la soacra
  • Cascaval afumat
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • Ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rustic:


  1. Salamul se desface de membrana si se feliaza .

  2. Feliati cascavalul afumat si casul de vaca .

  3. Spalati ardeii si ceapa verde.

  4. Feliati ardeii.

  5. Asezati frumos pe platou toate ingredientele.

  6. Pe deasupra razuiti putin cas .

  7. Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .

  8. Serviti mancarea cu voie buna si cu prieteni !!!

  9. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .

2

Pentru servire la aperitiv scoateti membrana de pe mezeluri si abia apoi feliati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rustic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

17.05.2016, 23:46

Minunat!

Catalina L 1

18.05.2016, 20:52

ce-mi place

Panacris 1

18.05.2016, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Focaccia