Saratele

de asubana in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 3552 vizualizari

 

Usor de facut si se pot servi si la bere....

 

INGREDIENTE

  • 300g branza sarata sau de burduf
  • 100g unt
  • 1 cana de faina sau 1 jumate
  • 1ou(din care un ou il lasati pentru uns)
  • mac/chimen/susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se amesteca tote ingredientele, se incorporeaza cu faina pana se face un aluat nici prea moale nici prea tare doar cat sa il puteti intinde si sa nu se lipeasca cand il intindeti.


Lasati la rece timp de 1h.


Se presoara cu faina si se intinde o foaie mare ca pentru o tava de cuptor, ungeti cu un penson sau panuta depinde ce folositi ou batut toata suprafata ca sa se prinda, macul/chimenul/susanul.


Eu aleg cele 3 variante. Se fac fasii cu cutitul si se rasucicesc ori se feliaza cu acel ustensil pentru facut modelul ala in zigzac.


Se pregateste o tava si hartia de copt, se aseaza saratelele dupa care se da la cuptor la cuptor la foc mediu cam 15-20 de minute


Cuptorul trebuie sa fie incalzit in prealabil.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

19.03.2011, 18:20

Hai la rontait!!!!!!!!!

asubana 1

22.03.2011, 16:25

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu bacon