Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 22686 vizualizari

COMENTARII (22)

Rocsi 1

18.04.2013, 22:40

E numai buna de pregatit acum de sarbatori!

simona72 1

18.04.2013, 23:01

Placeee!!

Geanina87 1

18.04.2013, 23:08

marianascarlat 1

19.04.2013, 01:14

Pe placul meu!

Bya Ralu 1

19.04.2013, 04:44

arata foarte bine!favo

deyutzky 1

19.04.2013, 06:44

danakarin 1

19.04.2013, 07:45

Foarte bun!

_Alina_ 1

19.04.2013, 08:13

Sidy 1

19.04.2013, 08:29

Imi place cum ti-a iesit rulada Chiar maine ma apuc si eu de aceasta minunata rulada data de cei de la Dr Oetker. Vad ca mai multe bloggerite am ales aperitivul , in locul dulciurilor de la ei...

Bucataras Monica 1

19.04.2013, 08:57

super tare , arata foarte bine , o trecem la favorite pentru a fi testata

ionela2682 1

19.04.2013, 09:02

super tare!!!

MotanLaOale 1

19.04.2013, 09:35

diaconta 1

19.04.2013, 09:43

Superba

Toamna07 1

19.04.2013, 12:47

Am facut si eu rulade in acest gen si sunt de toata lauda!

Dana_Retetegg 1

19.04.2013, 13:29

JamilaCuisine 1

19.04.2013, 14:01

Ce idee buna! Arata super!

vio_dreams 1

20.04.2013, 12:00

Multumesc mult pentru aprecieri, ma bucur ca v-au placut. din punctul meu d evedere ruladele sunt reginele aperitivelor, sunt foarte gustoase si dau si tare bine in farfurie!

Corinuta 1

20.04.2013, 12:01

vio_dreams 1

20.04.2013, 12:02

Sidy nu e rulada din retetarul Dr Oetker, am preluat de acolo doar ideea cu patrunjelul, insa crema si blatul sunt total diferite.
Ma bucur mult ca ti-a placut!

Sidy 1

23.04.2013, 07:00

Da Vio am vazut....doar ideea ai luat-o.Arata tare bine rulada.
A mea o gasesti la mine pe blog, daca vrei :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/rulada-aperitiv-cu-branza-albastra-si.html
Te tzuc Vio

sebirizescu 1

03.05.2013, 10:06

violeta1910 1

19.10.2015, 17:45

ce bine arata...vreau si eu....deja salivez ,,,cred ca voi incerca si eu cat de curand.http://vyoleta-vyo.blogspot.ro/

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj