Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 14214 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 250 gr margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 4 oua
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel

pentru umplutura:

  • 300 gr crema de branza cu smantana Delaco
  • 100 gr unt
  • cateva frunze de ceapa verde
  • cateva fire de marar
  • cateva fire de patrunjel
  • sare, piper alb
  • 6-7 felii sunca presata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata:

Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt.


Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam.


Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara dam deoparte si adaugam faina. .Se adauga imediat laptele si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia. Se da deoparte de pe foc si se adauga ouale intregi si putina sare si se mixeaza. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smanatani care curge.


Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35)


Adaugam pe toata suprafata aluatului frunzulite de patrunjel. Ideea cu patrunjelul am preluat-o din retetarul Dr Oetker.


Dam la cuptoir la foc mediu pana se rumeneste usor pe fund.


Rasturnam cu fundul in sus pe o alta hartie de copt si desprindem cu grija hartia.


Lasam putin sa se racoreasca ( nu foarte mult, doar cat sa nu fie foarte fierbinte) apoi intindem crema de branza pe toata suprafata.


Asezam deasupra feliile de sunca presata.


Rulam strans si dam la frigider pentru cateva ore. Eu am infasurat-o si in folie de aluminiu. Dupa ce s-a intarit bine taiem felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sidy 1

23.04.2013, 07:00

Da Vio am vazut....doar ideea ai luat-o.Arata tare bine rulada.
A mea o gasesti la mine pe blog, daca vrei :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/rulada-aperitiv-cu-branza-albastra-si.html
Te tzuc Vio

sebirizescu 1

03.05.2013, 10:06

violeta1910 1

19.10.2015, 17:45

ce bine arata...vreau si eu....deja salivez ,,,cred ca voi incerca si eu cat de curand.http://vyoleta-vyo.blogspot.ro/

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv