Rulada aperitiv tricolora

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2012 | 17725 vizualizari

 

De cand am fost pe blogul Sarei, Culorile din farfurie ,si am vazut aceasta minunata reteta , stiam cu siguranta ca am sa o fac si eu, asa cum ii promisesem Sarei. Asteptam o oacazie deosebita...care a venit o data cu sosirea copiilor din Anglia.Au fost foarte incantati atat de gust cat si de aspect. Multumesc din suflet draga mea Sara.....

 

INGREDIENTE

  • - aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • -aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cas de oaie ras
  • - aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri spanac fiert si tocat
  • sare
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita vegeta Bio
  • sare
  • marar verde(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv tricolora:

Preparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite.Dupa cum se observa difera doar ingredientul care va da culoare aluatului.


Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si le batem spuma dupa ce am adaugat putina sare.


Galbenusurile le frecam bine cu uleiul, smantana, faina cernuta impreuna cu praful de copt si in fiecare bol, adaugam separat ingredientul ce ii va da culoarea.Amestecam apoi cu albusurile batute spuma.


Intr-o tava mare de aragaz, punem hartie de copt , o ungem cu putin unt si intindem cele trei compozitii pe care le-am pus pe fiecare in cate o punga de plastic careia i-am taiat un colt.Compozitiile le intindem alternand culorile.


Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 20-30 de minute, avand grija sa nu se arda rulada.


Cand rulada este coapta o rasturnam peste un prosop umed , o rulam si o lasam asa pina se raceste.


Preparam umplutura omogenizand crema de branza cu smantana si o condimentam, adaugand si mararul verde tocat.


Desfacem rulada, intindem crema pe toata suprafata si o rulam din nou, lasand-o in prosop cateva ore sau pina a doua zi cand o vom portiona.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv tricolora" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Steffy 1

17.06.2012, 17:53

Super arata...felicitari!

MonaMimi 1

17.06.2012, 22:56

Teo 1

18.06.2012, 23:44

o incantare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada dietetica de pui cu legume